Yazılım Devi Microsoft Adıyaman’da

26 Haziran 2014
Dünyanın yazılım devi Microsoft Adıyaman’da Resmi ve Özel Kuruluşlara yönelik Genel Lisanslama İle İlgili Bilgilendirme Toplantısı Düzenledi

 Adıyaman Grand İsias otelde, ABM Bilgisayar ve Microsoft Partner İlkem Bilgisayar aracılığı ile düzenlenen etkinlikte lisanslama hakkında detaylı bilgilendirilmeler yapıldı. Microsoft Lisanslama uzmanı ve satış mühendisi Erhan Akgül tarafından Resmi ve özel kuruluşlara birçok avantaj sunan Office365 tanıtımı ile beraber kısa bir demo yapıldı.

 Yoğun katılımın sağlandığı etkinlik sonrasında Erhan Akgül yaptığı açıklamada şunları belirtti;

 “Adıyaman’ın bölge illeri içerisinde lisanslama konusundaki duyarlılığı beni açıkçası şaşırttı.

 Etkinliğimize katılan tüm misafirlerimiz ile birebir görüşüp tüm konularda yardımcı olmaya çalıştık.

 İzlenimim sonucunda Adıyaman’ın kurumlar bazındaki eksikliklerini, bilgi işlem yetkililerini birebir ziyaret ederek tamamlamayı planlıyorum.

 Etkinliğimize teşrif eden misafirlerimize ve bize bu imkanı sağlayan ABM Bilgisayar ve Partner’ımız olan İlkem Bilgisayar’a Microsoft Türkiye ofisi adına teşekkür ederim.”

 Adıyaman’da güzel bir etkinliğe imza attıklarını belirten ABM Bilgisayar sahibi Abdullah Şahin önümüzdeki günlerde de bilgisayar teknolojisi hakkında çalışmalarının olacağını belirterek Microsoft Partner İlkem Bilgisayar ve Microsoft Lisanslama uzmanı ve satış mühendisi Erhan Akgül teşekkür ederim dedi.

İlkem Teknoloji Blog

Bilgisayar, yazılım, otomasyon, güvenlik sistemleri alanında çözüm ortaklarımız ve yazarlarımızın da güçlü kalemleriyle renklenen İlkem Teknoloji bloğunu ziyaret ettiniz mi?