HP Yönetim Ekibi En Yeni HP Ürün ve Teknolojileriyle Batman’a Geliyor

11 Kasım 2015

 HP’nin geleneksel Anadolu Müşteri Toplantıları Batman ile sürüyor. 15 Mayıs Çarşamba günü yapılacak etkinlikte HP’nin en son ürün ve teknolojileri, HP yöneticileri tarafından tüm yönleriyle aktarılacak.

 HP’nin geleneksel Anadolu Müşteri Toplantıları Batman ile sürüyor. 15 Mayıs Çarşamba günü yapılacak etkinlikte HP’nin en son ürün ve teknolojileri, HP yöneticileri tarafından tüm yönleriyle aktarılacak.

 Türkiye’de bilgisayar ve yazıcı alanlarında 11 yıldır pazar lideri olan HP, geleneksel Anadolu Müşteri Toplantıları’nın Batman ayağını 15 Mayıs Çarşamba günü, iş ortağı İlkem Bilgisayar’ın katkılarıyla gerçekleştirecek. Batman İzgi Turhan Hotel’de yapılacak etkinlikte HP yönetim ekibi, yapacağı sunumlarla en son HP ürün ve çözümlerini müşteriler ve basın mensuplarından oluşan katılımcılara anlatacak.

 Etkinlikte tüm ayrıntılarıyla anlatılacaklar arasında dünyanın ilk ve tek kurumsal tableti HP ElitePad 900, her ihtiyaca uygun üyeleriyle HP dizüstü bilgisayar ailesi, HP masaüstü bilgisayar ailesi, HP baskı çözümleri, HP orijinal sarf malzemeleri, HP All-in-One bilgisayar ailesi, HP iş istasyonları, HP veri depolama çözümleri, kurumsal sunucular ve HP servis hizmetleri yer alacak.
 Etkinlik Programı
- 09:00 / 09:30 Kayıt
- 09:30 / 10:15 Kişisel Sistemler ve Pazar Trendleri Sunumu
- Sıtkı Yavuz HP Kurumsal Kanal Satış Müdürü
- 10:15 / 10:45 Baskı Sistemleri Sunumu ve Derya Özbek HP LaserJet Yazıcılar Ürün Müdürü
- 10:45 / 11:00 Kahve Molası
- 11:00 / 11:30 Orijinal Sarf Kullanımı Sunumu
-Derya Özbek HP LaserJet Yazıcılar Ürün Müdürü
- 11:30 / 12:15 Kurumsal Sunucular ve Veri Depolama Sunumu
- Mustafa Tansu Kenan HP Sunucu ve Veri Depolama Üniteleri Teknoloji Danışmanı
- 12:15 / 12:30 Soru Cevap Oturumu

 HP Türkiye Kişisel Sistemler Grubu Ülke Müdürü Ertuğ Ayık, müşteri toplantıları ile ilgili olarak şu açıklamayı yapıyor: "IDC rakamlarına göre 2012 yılında laser ve inkjet yazıcıların da dahil olduğu toplam yazıcı pazarında dört çeyreğin ortalaması bazında HP yüzde 47’lik pazar payıyla lider durumda bulunuyor. HP yine 2012 yılının son çeyreğinde bilgisayar pazarında yüzde 15,2’lik pazar payı ile lider konumda. Tüketicilerimizin bizi 11 yıl boyunca kesintisiz lider yapması, ürün satmakla kalmayıp satış öncesi, sırası ve sonrasında dairesel bir müşteri memnuniyeti yaratan servislerimizin başarısını gösteriyor. HP Türkiye olarak bu misyonu devam ettiriyor ve tüm yurttaki müşterilerimizi ilk ağızdan dinliyor, onlara HP ürünlerinin avantajlarını anlatıyoruz. Bu vesileyle Batman’da bulunmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Dünya çapında 160 bin perakende satış mağazası ve 185 bin iş ortağı olan, dakikada 100 yazıcı, 120 bilgisayar ve 4 sunucu satışı yapan bir marka olarak küresel çapta ulaştığımız büyüklük artık Türkiye’deki tüketicilerimize daha hızlı bir şekilde yansıyor. Türkiye’nin en geniş satış ve destek ağına sahip teknoloji markalarından biriyiz. Baskı Grubu ve Kişisel Sistemler Grubu’nun bir çatı altında toplanıp HP Kişisel Sistemler ve Baskı Grubu olarak alınması bu ağı daha da güçlendirdi. Teknoloji merkezlerimizin yanı sıra ülke çapında toplamda 6 bin bayimiz ile tüketicilerimize ulaşıyoruz. Ayrıca Türkiye çapındaki tüm elektronik perakendecilerde HP ürünleri bulabiliyorsunuz."

 HP Hakkında
 HP, insanlar, kuruluşlar, devletler ve toplumlara anlamlı bir katkı sağlamak amacıyla teknoloji için yeni olasılıklar ortaya çıkarır. Dünyanın en büyük teknoloji şirketi HP, müşteri problemlerini çözmek için yazdırma, kişisel bilgi işlem, yazılım, hizmetler ve BT altyapısından oluşan bir portföyü bir araya getirir. HP hakkında daha fazla bilgi (NYSE: HPQ) http://www.hp.com adresinde bulunabilir.

İlkem Teknoloji Blog

Bilgisayar, yazılım, otomasyon, güvenlik sistemleri alanında çözüm ortaklarımız ve yazarlarımızın da güçlü kalemleriyle renklenen İlkem Teknoloji bloğunu ziyaret ettiniz mi?