HP Yönetim Ekibi En Yeni HP Ürün ve Teknolojileriyle Batmandaydı

16 Mayıs 2013
HP’nin geleneksel Anadolu Müşteri Toplantıları Batman ile devam etti. Etkinlikte HP’nin en son ürün ve teknolojileri, HP yöneticileri tarafından tüm yönleriyle tüketicilere aktarıldı.

 Türkiye’de bilgisayar ve yazıcı alanlarında 11 yıldır pazar lideri olan HP, geleneksel Anadolu Müşteri Toplantıları’nın Batman ayağını 15 Mayıs Çarşamba günü, iş ortağı İlkem Bilgisayar’ın katkılarıyla gerçekleştirdi. Batman İzgi Turhan Hotel’de yapılan etkinlikte HP yönetim ekibi, gerçekleştirdikleri sunumlarla en son HP ürün ve çözümlerini müşteriler ve basın mensuplarından oluşan katılımcılara aktardı.

 Etkinlikte tüm ayrıntılarıyla anlatılanlar arasında dünyanın ilk ve tek kurumsal tableti HP ElitePad 900, her ihtiyaca uygun üyeleriyle HP dizüstü bilgisayar ailesi, HP masaüstü bilgisayar ailesi, HP baskı çözümleri, HP orijinal sarf malzemeleri, HP All-in-One bilgisayar ailesi, HP iş istasyonları, HP sunucu ailesi, HP veri depolama çözümleri, kurumsal sunucular ve HP servis hizmetleri yer aldı.

 İŞ’E DOĞRU DOKUNUŞ: HP ELİTEPAD 900 KURUMSAL TABLET

 Etkinlikte ilk olarak HP Türkiye Kurumsal Kanal Satış Müdürü Sıtkı Yavuz, HP’nin iş dünyası için özel olarak ürettiği dünyanın ilk ve tek kurumsal tableti ElitePad 900’ün de aralarında bulunduğu tablet ve PC çözümlerini anlattı. Yavuz, HP’nin dizüstü, masaüstü ve All-in-One ürün ailelerini de tüm avantajlı yönleriyle tüketicilere tanıttı. Hemen ardından aralarında dünyanın ilk 27 inç All-in-One iş istasyonunun da bulunduğu HP iş istasyonları ürün gamını katılımcılara aktaran Sıtkı Yavuz, HP’nin servis avantajlarını vurgulamayı ihmal etmedi. Batmanlı tüketicilere HP’nin uygun maliyetli ve üstün performanslı ürünlerini tanıtmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Sıtkı Yavuz şunları söyledi: “İş dünyası için ürettiğimiz yeni ElitePad 900 her şehirde olduğu gibi burada da en çok ilgi gören ürünlerimiz arasında. ElitePad 900, sıradan tabletlerin ötesine geçerek dizüstü bilgisayar olarak da kullanılabiliyor. HP ElitePad 900, aynı zamanda dünyanın ilk ve tek kurumsal tableti. SAP ve Oracle gibi BT ortamlarına kolaylıkla entegre olması ve bilinen Windows uygulamalarına uyum sağlaması verimlilik açısından büyük avantaj doğuruyor.”

 GÜVENLİ VE MALİYET AVANTAJLI BASKI ÇÖZÜMLERİ

 HP Türkiye Baskı ve Görüntüleme Grubu LaserJet Yazıcılar Ürün Müdürü Derya Özbek, Türkiye’deki kurumların HP yazıcılarını ve orijinal kartuşlarını kullanarak baskı maliyetlerinden nasıl tasarruf ettiklerini anlattı. HP baskı çözümlerinin orijinal kullanım bilincini yerleştirmesi, kablosuz erişim ve hemen her yerden baskı alma imkânı sunması, iş uygulamalarıyla belge yönetimini kolaylaştırması ve çevre dostu özellikleriyle enerjiden tasarruf sağlamasının kurumlara sağladığı avantajları paylaşan Özbek, HP’nin tüm bireysel ve kurumsal ihtiyaçlara yönelik ürün portföyünden örnekler verdi.

İlkem Teknoloji Blog

Bilgisayar, yazılım, otomasyon, güvenlik sistemleri alanında çözüm ortaklarımız ve yazarlarımızın da güçlü kalemleriyle renklenen İlkem Teknoloji bloğunu ziyaret ettiniz mi?